The end

Sfârșit de februarie


Ultimele fotografii din februarie, după furtună, ploaie, vânt. Sper să am mai mult noroc în martie. 







 Bettembourg (L)

Comentarii

  1. Sunt minunate aceste flori! Sunt atat de gingase! Imi plac tare mult. Primavara (si toamna), undeva in Poiana Brasov e un covor imens cu branduse. Mereu culeg cateva - nu multe, pentru ca mor repede in vaza. :)
    Vei avea mai mult noroc in martie! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțam fain, Diana! Brândușe de toamnă am reușit să fotografiez acum ceva timp în Ordaea, în drum spre ștrand. :))

      Să vină primăvara cu flori și culori și o stare de bine! Momentan existența virusului ne deprimă.

      Ștergere
  2. Se tin bine crocusii daca au trecut prin furtuna! Stai linistita, abia se deschide sezonul de inflorire. Pana la toamna o sa ai ce sa fotografiezi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se țin, săracii, ce să facă? :) Da, adevărul e că de prin aprilie încep să apară subiectele pentru fotografii. Momentan plouă, dimineața e destul de rece, iar duminică vântul a atins 90km/h. La viteza asta îmi suflă și aparatul din mănă, nu doar florile. :))

      Ștergere
  3. Hai ca m-ai speriat! Am crezut ca închizi blogul!
    Si în "gradina mare" au apartut de-o data o gramada de crocusi … si eu care credeam ca nu vor mai da din nou dupa furtuna!
    Iti multumesc pentru toate comentariile lasate la mine pe blog!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. No, numa' blânduț, că nu-nchidem prăvălia. :) Ce-i drept, nu reușesc să fiu zilnic activă, dar, în comparație cu anul trecut, e mai bine, nu? :)

      Zilele acestea plouă, e destul de rece (la prânz ce se mai încâlzește) și lumina nu e tocmai bună de fotografiat. A nins frumos într-o zi, dar până să mă echipez de pozat, s-a și topit. Na, io-s mai lentă, ca ardelenii. :) Și, apropo' de nins, în 2 ore de la fulguire (mie cel puțin așa mi s-a părut), s-au înregistrat 25 de accidente în Luxembourg. Deh, lume prinsă nepregătită (roți de vară, patinaj artistic). O fo'fain, da' scurt. :)

      Cu mare drag. Comentez mai puțin, gândindu-mă că ești ocupată și ai nevoie de repaus, dat trec sistematic pe la tine, să știi. :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Brândușa de primăvară

Bulgărele de zăpadă/Călinul